MODULES AANSCHAFFEN

​VOOR ​ORGANISATIES

​Op deze pagina vind je alle informatie over het aanschaffen van modules en kortingen


​MOGELIJKHEDEN


​Groen Cement Online Academy biedt de volgende mogelijkheden aan voor het aanschaffen van modules:


LOSSE MODULES

Het is mogelijk om losse modules aan te schaffen. Je kunt in de lijst hieronder zien welke modules wij aanbieden en door op de gewenste module te klikken ga je naar onze webshop. ​Je kan op de pagina TRAININGEN een proefmodule uitproberen, zodat je een idee hebt van de opbouw en inhoud van de betaalde modules.


BUNDEL

Je kunt ook met korting alle modules als bundel kopen. Hiermee krijg je automatisch toegang tot de 5 modules die wij aanbieden, voor een gereduceerd tarief.​

KORTING VOOR 

KWALITEITSMERK-HOUDERS


Naast de bundel-korting die wij aanbieden, hebben wij ook een speciale kortingsactie voor Kinderopvang​locaties die in het bezit zijn van ​het 'Kwaliteitsmerk Groene Kinderopvang' van Stichting Groen Cement. Deze korting is zowel geldig op losse modules, als op gehele bundels.


​Heeft jouw organisatie het 'Kwaliteitsmerk Groene Kinderopvang'? Dan vragen wij jouw om eerst een mail te sturen naar online.academy@groencement.com​, met daarin je naam, je functie, de naam van je organisatie​ en de naam van de locatie waar je werkt. Vervolgens sturen wij je een kortingscode op, die je kunt gebruiken om de korting te ontvangen in onze webshop.

​© ​​STICHTING GROEN CEMENT | ​GROEN CEMENT ONLINE ACADEMY | 2020

>