MODULES AANSCHAFFEN

​VOOR INDIVIDUELE ​DEELNEMERS

​Op deze pagina vind je alle informatie over het aanschaffen van modules en kortingen 
Om de modules aan te kunnen schaffen moet je eerst een account aanmaken. Dat kan hier.


MOGELIJKHEDEN


Groen Cement Online Academy biedt de volgende mogelijkheden aan voor het aanschaffen van modules:


LOSSE MODULES

Het is mogelijk om losse modules aan te schaffen. Je kunt in de lijst hieronder zien welke modules wij aanbieden en door op de link bij de gewenste module te klikken ga je direct naar onze webshop. Je kan op de pagina TRAININGMODULES een proefmodule uitproberen, zodat je een idee hebt van de opbouw en inhoud van de betaalde modules. Je kunt losse modules op deze pagina aanschaffen of via de modules zelf op de Trainingsmodules
pagina.


BUNDEL

Je kunt ook met korting alle modules als bundel kopen. Hiermee krijg je automatisch toegang tot de 5 modules die wij aanbieden, voor een gereduceerd tarief. Klik op knop bij de bundel om direct naar de webshop te gaan.

KORTING VOOR 

​KWALITEITSMERK-HOUDERS


Naast de bundel-korting die wij aanbieden, hebben wij ook een speciale kortingsactie voor medewerkers van Kinderopvang​locaties die in het bezit zijn van ​het 'Kwaliteitsmerk Groene Kinderopvang' van Stichting Groen Cement. Deze korting is zowel geldig op losse modules, als op de gehele bundel.


Ben je een medewerker van een Kinderopvanglocatie met het 'Kwaliteitsmerk Groene Kinderopvang'? Dan vragen wij jouw om eerst een mail te sturen naar online.academy@groencement.com​, met daarin je naam, je functie, de naam van je organisatie​ en de naam van de locatie waar je werkt. Vervolgens sturen wij je een kortingscode op, die je kunt gebruiken om de korting te ontvangen in onze webshop.

​GRATIS PROEFMODULE: ​NATUUR TIJDENS DE CORONA-MAATREGELEN

In deze eerste module kijken we naar de invloed van de huidige maatregelen op het werken met kinderen in de Kinderopvang. Wat kan je in de noodopvang wel én niet doen en wat kan je doen? En wat kan je nu ​doen wanneer je op dit moment als Pedagogisch Medewerker thuis zit.

MODULE ​1: GROENE KINDEROPVANG

In deze module behandelen we 'Groene Kinderopvang'  en wat dit nu precies inhoudt. Welke onderdelen horen bij Groene Kinderopvang, hoe ziet dit er uit in de praktijk en welke rol heb jij als medewerker op een Groene ​locatie.

We kijken naar de belangrijkste elementen en laten je verschillende praktijkvoorbeelden zien.

MODULE 2: NATUUR EN DE PEDAGOGISCHE BASISDOELEN

In deze module leer je op welke manier natuurbeleving en natuuractiviteiten kunnen bijdragen aan het bereiken van de Pedagogische Basisdoelen. Hoe kan je de activiteiten afstemmen op de verschillende doelen? Aan het eind van deze module k​un je vanuit de Pedagogische Basisdoelen je natuuractiviteiten verantwoorden en duidelijk aangeven op welke ontwikkelingsgebieden je activiteiten zich richten.

MODULE 3: NATUUR & GEZONDHEID VAN KINDEREN

​Contact met de natuur en buitenactiviteiten zijn gezond, dat weet iedereen! Maar welke gezondheidswinst valt er nu eigenlijk te behalen en welke gezondheidsproblemen worden door Groene Kinderopvang aangepakt? Deze module richt zich op de verschillende gezondheidsapecten voor kinderen waar Groene Kinderopvang op inspeelt en aan het einde van deze module weet jij hoe jouw activiteiten bijdragen aan een gezond leven voor de kinderen waar je mee werkt.

MODULE 4: WERKEN MET NATUURLIJKE MATERIALEN

​Waarom is het belangrijk voor de kinderen om te werken en te spelen met natuurlijke materialen en wat kan je er ​eigenlijk allemaal mee? In deze module leer je wat je kan doen met natuurlijke (speel)materialen, hoe je natuurlijke materialen verwerkt in je activiteiten en ​hoe het gebruik ervan een positieve invloed heeft op de fysieke en ​cognitieve ontwikkeling van kinderen.

MODULE 5: ZAAIEN, KWEKEN & OOGSTEN

​Zaaien, kweken en oogsten. Mischien wel een van de leukste dingen die je samen met kinderen kunt doen! In deze module leer je waarom het essentieel is voor kinderen om al vanaf jongs af aan te leren over het natuurlijke proces van groeien en bloeien en op welke vlakken dit hun ontwikkeling ondersteunt. We kijken naar wat je allemaal kan laten groeien op je eigen kinderopvanglocatie en ​wat je hier vervolgens mee kan doen, zelfs als je niet de ruimte hebt voor een 'echte' moestuin.

​© ​​STICHTING GROEN CEMENT | ​GROEN CEMENT ONLINE ACADEMY | 2020

>